Van websites tot werkpekken

ICT-DIENSTEN VOOR MKB IN MAAS & WAAL

voor wie

BEDRIJVEN
ONDERNEMERS
PARTICULIEREN

Als ICT niet goed werkt is er een hoop ergernis. Niet alleen ergernis, maar ook grote kans dat bedrijfskritische processen stil liggen.

Medewerkers die niet goed kunnen werken, niet efficiënt werken, of in het ergste geval helemaal niet meer kunnen werken. Nog steeds zijn veel bedrijven hier niet op voorbereid. Deze bedrijven werken op de klassieke manier. Die hebben geen VPN-verbinding naar kantoor, de bedrijfsdata (en e-mail) nog niet in de cloud of maken nog geen gebruik van VoIP-telefonie.

Ben of ken jij zo’n bedrijf en vind je dat het anders moet?

ICT bedrijf maas en waal

ONTDEK

Ontdek wat een fijne werkplek
met je productiviteit en werkplezier doet.

Voorbeelden

ICT-partner van het MKB

WIFI-NETWERKEN voor

Horeca

Cloud werken voor

Logistiek

Systeembeheer voor

Industrie

Webshops voor

Retail / winkels

Telefooncentrales voor

Infra / GWW

Hosting & Servers voor

Webbureau's

Websites
& webshops

Op het gebied van webdevelopment maak ik websites voor ZZP-ers, en het MKB. Daarnaast maak ik natuurlijk webshops. Dit alles doe ik in WordPress. Ook het stukje hosting en domeinnaambeheer regel ik, wel zo prettig.

Goed & betaalbaar

De meeste bedrijven komen bij ons omdat de tarieven vrij laag zijn, ik duidelijk aangeef wat ik nodig heb en wat ik hen kan bieden. Nog vaker komt iemand bij ons omdat andere klanten mij aanraden wanneer ze tevreden zijn over de dienstverlening. 

+ 0
domeinnamen
0
E-MAILADRESSEN
0
websites
0
webshops

Maar je bent toch eigenlijk een

Systeembeheerder?

Klopt. Als dibigeet is het fijn als je alles bij een en dezelfde partij neer kunt leggen. Daarom dat ik vanuit systeembeheer werkzaamheden regelmatig van de klant de vraag krijg om de website te beheren of te vernieuwen.

ICT-partner voor
MKB in Maas & waal

Mensen denken dat ICT vooral geld kost. Maar als je ICT op de juiste manier inzet kost het geen geld, maar levert het geld op. Dan moet het wel op de juiste manier ingericht worden. Dat is nou waar ik om de hoek kom kijken.

Ik wil gewoon dat de klant volledig ontzorgd wordt. En dat wil de klant ook. Natuurlijk wil de klant dat. De klant wil zich niet bezig houden met ICT, maar focussen op waar hij goed in is. ICT is een belangrijk hulpmiddel, maar daar moet je als ondernemer niet te veel tijd aan kwijt zijn.

0
Office 365
0 ±
telefoons
0
Wifi netwerken
0
WErkplekken

Neem contact op

We reageren normaliter binnen één werkdag op je bericht.

Aanvraagformulier glasvezel Wijchen