skip to Main Content

Beuningen IT is trots op de samenwerking met haar klanten. Ruim 500 bedrijven en particulieren maken al gebruik van onze diensten en producten. Door het leveren van persoonlijke service, een breed scala aan ICT-diensten en gedegen adviezen, groeit onze klantenkring dagelijks. Heeft u vragen, bent u nieuwsgierig of wilt u eens vrij informeren naar de meerwaarde van een eventuele samenwerking? Neem in dat geval dan gewoon contact met ons op, via de telefoon, of middels ons contactformulier. Voor onder andere de volgende klanten doen wij het onderhoud en het systeem- en netwerkbeheer:

Horecabranche
Moeke Mooren

Moeke Mooren in Appeltern is een gezellig familiebedrijf met diverse gezellige en gastvrije horeca. Het ligt aan de Maas in het prachtige recreatie- en natuurgebied “De Gouden Ham”. De verantwoordelijkheid voor de gehele ICT-omgeving is uitbesteed aan Beuningen IT. Naast het beheer van de servers en werkstations binnen het bedrijfsnetwerk, verzorgen we o.a. ook de camerasystemen en zijn we het aanspreekpunt voor alle softwareleveranciers.

Grond, weg en waterbouw
Derks GWW

Derks GWW is een professioneel bedrijf dat al lange tijd actief is in de GWW sector met zo’n 80 deskundige en gemotiveerde medewerkers. De verantwoordelijkheid voor de gehele ICT-omgeving is uitbesteed aan Beuningen IT. Naast het beheer van de servers en werkstations binnen het bedrijfsnetwerk, verzorgen we ook de VoIP-telefonie en de (redundant uitgevoerde) glasvezel internetverbinding.

Hightech industrie
Sempro Technologies

Sempro is expert op het gebied van trim & form en singulation. Men werkt volgens de
hoogste standaarden aan ontwerp, ontwikkeling en productie van halfgeleider apparatuur. Bij de hightech industrie past een hoogstaand netwerk en dat hebben we dan ook gerealiseerd, met o.a. een site-to-site verbinding tussen de twee kantoren in Nederland en Maleisië. Naast de inrichting van alle servers en werkstations doen we ook het beheer op contractbasis en zijn we het aanspreekpunt voor gebruikers in geval van problemen.

Metaalindustrie
Zetprofiel

Zetprofiel is gevestigd in Heteren en is al jaren gespecialiseerd in zetwerk. Door korte communicatielijnen kan men snel schakelen en kunnen profielen binnen 24 uur geleverd worden bij de eindklant. Beuningen IT is verantwoordelijk voor de gehele ICT-omgeving en regelt naast het systeembeheer ook de internetverbinding en de VoIP-telefonie. Daarnaast hebben wij de website voor de klant ontwikkeld.

Financiële dienstverlening
Zeker Fiscaal

Zeker Fiscaal wordt vormgegeven door een team van zeer ervaren fiscaal specialisten op het gebied van loonheffingen, btw, btw-compensatiefonds, overdrachtsbelasting en formeel belastingrecht. De verantwoordelijkheid voor de gehele ICT-omgeving is uitbesteed aan Beuningen IT. Naast het beheer van de server en werkstations binnen het bedrijfsnetwerk, verzorgen we ook de VoIP-telefonie en de internetverbinding. Daarnaast hebben we de website ontwikkeld en verzorgen we de nieuwsbrieven naar de klanten.