skip to Main Content

Beuningen IT wil naast Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook haar (regionale) betrokkenheid tonen door bij te dragen aan het succes van regionale sporters, sportevenementen of goede doelen. Hieronder ziet u een selectie van een aantal initiatieven die wij sponsoren. Bent u zelf op zoek naar sponsoring in welke vorm dan ook, neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Stichting
’t Groene Hart Winssen

Stichting Dorpsboomgaard ’t Groene Hart Winssen heeft als doel het behouden en onderhouden van de historische boomgaard bij de Sint Antonius van Paduakerk in Winssen en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Wij sponsoren dit initiatief met onze snelle hosting en hebben de website ontwikkeld.

Stichting
Krachtig Winssen

Krachtig Winssen is een burgerinitiatief met het doel om het mooie Winssen leefbaarder, socialer en meer toekomstbestendig te maken. Wij sponsoren dit initiatief met onze snelle hosting en hebben de website ontwikkeld.

Hobbyclub
Team Ibiza

Team Ibiza is een internetclub voor SEAT-rijders van alle soorten en maten, met de Seat Ibiza als club icoon. Wij sponsoren de club met onze snelle hosting en ondersteuning bij calamiteiten.