skip to Main Content

"Snelle internetverbindingen op vrijwel ieder adres in Nederland."

"Snelle internetverbindingen op vrijwel ieder adres in Nederland."

De behoefte aan bandbreedte blijft maar toenemen en telecommunicatievoorzieningen zijn vandaag de dag van groot belang voor veel bedrijven en instellingen. Gebruikt u internet voornamelijk om te e-mailen en websites te bezoeken? Is een snelle internet verbinding belangrijk binnen uw bedrijf? Of gebruikt u internet vooral om databestanden uit te wisselen? Dit zijn allemaal vragen die van belang zijn bij de keuze voor de opzet van uw zakelijke internet omgeving.

We leveren internetverbindingen via 4G, DSL, glasvezel en straalverbindingen en dat doen we op vrijwel ieder adres in Nederland. Samen met u kijken we wat er mogelijk is op de locatie waar de verbinding moet komen en welke oplossing voor uw organisatie het beste is. Naast deze open internetverbindingen kunnen we ook meerdere vestigingen van uw bedrijf aan elkaar koppelen via een IP-VPN (Virtual Private Network). Binnen dit gesloten privé netwerk kunt u dan op een veilige manier data met elkaar uitwisselen.

Glasvezel
Snel en stabiel internet

Beuningen IT heeft ruime ervaring in het aanleveren van zakelijk internet via glasvezel verbindingen. Met uw eigen glasvezel aansluiting profiteert u maximaal van snel en stabiel internet, ook bij gelijktijdig gebruik van meerdere apparaten. Daarnaast kunt u bestanden uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid (maximaal 10 Gb/s). Informeer of een glasvezel verbinding voor uw bedrijf beschikbaar is en wij kijken, tot op exact adresniveau, naar de mogelijkheden.

Snel en stabiel internet
Een alternatief voor glasvezel
Straalverbinding
Een alternatief voor glasvezel

De straalverbinding is een alternatief voor meer bandbreedte op de locaties waar een glasverbinding niet leverbaar of haalbaar is. Een straalverbinding is een radioverbinding tussen twee antennes die data overbrengen. De antennes staan op elkaar gericht waarbij er verbindingen mogelijk zijn tot wel 100 km door de bolling van de aarde. Een straalverbinding is hierdoor een betrouwbaar communicatiemiddel dat niet onderdoet voor een verbinding over glasvezel welke bovendien verplaatsbaar is bij een verhuizing. We kunnen verbindingen leveren van 10 Mb/s tot 2 Gb/s.

4G-internet
Hét alternatief voor kleine bedrijven

Met 4G-internet bieden wij kleine ondernemers uitstekend, snel en zakelijk internet, tegen aantrekkelijke tarieven, met snelheden tot maximaal 150 Mb/s (download) en 50 Mb/s (upload). Bij 4G-internet krijgt u een 4G-internet modem. Dit modem meldt zich aan op meerdere 4G-zendmasten. Deze masten hebben een verbinding met het zakelijke glasvezelnetwerk. In de masten hangen de zenders die de afstand overbruggen tussen de zendmast en uw bedrijfslocatie. In uw bedrijfspand wordt een 4G-modem geplaatst die het signaal van de masten ontvangt en omzet naar een normaal internet signaal. Achter het 4G-modem komt uw eigen firewall te staan.

Hét alternatief voor kleine bedrijven
Betrouwbaar en veilig
ADSL/VDSL/SDSL
Betrouwbaar en veilig

Heeft u (nog) geen glasvezel bij uw bedrijf, dan is een snelle internetverbinding ook nog steeds mogelijk met ADSL, VDSL of SDSL. De informatie die u online verstuurt gaat via een telefoonverbinding. De snelheid is lager dan bij glasvezel en afhankelijk van meerdere factoren. Toch kan ook uw bedrijf een betrouwbare en veilige internetverbinding via ADSL, VDSL of SDSL krijgen. Wij bespreken graag daarvoor met u de situatie van uw bedrijf zodat we u een optimaal advies kunnen geven.