skip to Main Content

"Goed systeem- en netwerkbeheer scheelt tijd, geld en veel ergernis."

"Goed systeem- en netwerkbeheer scheelt tijd, geld en veel ergernis."

Ongeacht uw branche en uw werkzaamheden, u wordt meer en meer afhankelijk van een goed werkende ICT-infrastructuur. Het is een gegeven dat het ICT-netwerk van uw bedrijf continu beschikbaar moet zijn. Met andere woorden, u dient altijd op uw automatisering te kunnen rekenen. Bij defecten en storingen kan uw organisatie niet werken. Goed systeem- en netwerkbeheer voorkomt defecten en lost storingen snel op. Dat scheelt tijd, geld en veel ergernis.

Als ICT-bedrijf staan wij dagelijks klaar voor organisaties die zelf geen eigen systeembeheerder in dienst hebben. We adviseren over (nieuwe) ICT-oplossingen, installeren hardware en software en geven de eindgebruikers ondersteuning bij alle voorkomende vragen. Met kennis van zaken, geen 9 tot 5 mentaliteit en heldere taal.

ICT-advies
Deskundig en eerlijk advies in begrijpelijke taal

Beuningen IT weet als geen ander waar het midden- en kleinbedrijf (MKB) behoefte aan heeft. Geen dikke rapporten met technisch complexe details, maar duidelijkheid over wat het u oplevert en wat het u kost. Voordat u van ons een voorstel ontvangt hebben wij dan ook goed gekeken naar uw organisatie, uw branche en de wijze waarop uw huidige ICT-omgeving wordt ingezet in úw specifieke situatie. Overbodige en nutteloze investeringen worden zo voorkomen.

Kortom: onze adviezen stellen u in staat om de juiste keuzes te maken voor uw ICT-omgeving.

Deskundig en eerlijk advies in begrijpelijke taal
Levering en installatie van hard- & software
Hardware & software
Levering en installatie van hard- & software

U hoeft niet aan de hand van allerlei specificaties zelf achter de juiste hard- en software aan. Advisering, levering en installatie van hardware en/of software zijn onderdeel van onze totale dienstverlening.  Het spreekt voor zich dat er niet alleen dozen naar binnen geschoven worden, maar dat er volledig werkende systemen worden achtergelaten.

Beheer en monitoring
Adequaat beheer voor betrouwbare systemen

Via permanente monitoring worden, op afstand, zowel uw systemen als uw netwerkapparatuur gecontroleerd op een juiste werking. Eventuele problemen worden hierdoor tijdig gesignaleerd en verholpen, waardoor uitval van systemen in veel gevallen kan worden voorkomen.

Vanzelfsprekend dienen uw systemen ook onderhouden te worden. Ons volledig geautomatiseerde systeem bewaakt niet alleen uw apparatuur, maar voorziet deze ook van alle noodzakelijke (beveiligings-)updates.

Adequaat beheer voor betrouwbare systemen
Direct hulp wanneer u het nodig heeft
Helpdesk
Direct hulp wanneer u het nodig heeft

Er zijn van die momenten dat u even iemand nodig hebt die u weer op weg helpt. Uw computer reageert anders dan normaal, het programma waarin u werkt geeft een foutmelding, uw e-mail komt niet binnen of wat dan ook, op zo’n moment wilt u even iemand kunnen bellen. Geen vervelende keuzemenu’s of wachtrijen, één telefoontje naar ons is voldoende om direct een systeembeheerder aan de lijn te krijgen. Hij zal via ‘ondersteuning op afstand’ er alles aan doen om u direct weer op weg te helpen.

Soms is echter een systeembeheerder op locatie gewenst. In dat geval komt er een systeembeheerder bij u langs. Niet pas over twee weken, maar dezelfde dag nog!