skip to Main Content

"Tot wel 70% goedkoper bellen met VoIP!"

"Tot wel 70% goedkoper bellen met VoIP!"

Bereikbaar en toegankelijk zijn wordt steeds belangrijker, voor iedere organisatie. Maar welke oplossing past nou bij úw organisatie? Beuningen IT helpt bij dit soort keuzes en neemt alle rompslomp van contracten en abonnementen uit handen. Met totaaloplossingen voor vaste telefonie (VoIP) en mobiele telefonie maken we organisaties beter bereikbaar en realiseren we in veel gevallen ook nog eens een kostenbesparing.

Besparen op zakelijk bellen
Tot 70% goedkoper dan traditionele telefonie

Hoewel veel organisaties de overstap naar het ‘nieuwe bellen’ al gemaakt hebben, zijn er ook nog veel bedrijven die maandelijks met stevige kosten van dure ISDN lijnen geconfronteerd worden. In de meeste gevallen echt overbodig! Een eenvoudige overstap naar bellen via het internet (VoIP) resulteert al snel in een besparing van 70% op de totale telefoniekosten. Moet u daarvoor investeren in een dure telefooncentrale? Nee, dat is niet nodig. Alle functionaliteiten van een VoIP-centrale zijn eenvoudig en voordelig vanuit de cloud leverbaar.

Ook op het terrein van mobiele telefonie blijkt na een eenvoudige analyse bijna altijd een serieuze kostenbesparingen realiseerbaar. Abonnementen afgestemd op het daadwerkelijke gebruik en slimme bedrijfsbundels bij betrouwbare telefonieaanbieders verlagen de maandelijkse kosten voor mobiele telefonie aanzienlijk. Informeer naar onze gratis besparingsanalyse!

Tot 70% goedkoper dan traditionele telefonie
Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en flexibel
Dè zakelijke VoIP-telefooncentrale; 3CX
Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en flexibel

Het 3CX telefoonsysteem is een moderne VoIP telefooncentrale met functionaliteiten gericht op het MKB. Het systeem is in Nederland ontworpen en volledig Nederlandstalig. Aangezien de systeemsoftware op een server (in huis of in de cloud) wordt geplaatst is het aantal gebruikers makkelijk uit te breiden.

Door een USB hoorn of headset aan te sluiten is de PC als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel voor de (standaard bijgeleverde) softphone te gebruiken. De PC wordt hiermee een telefoontoestel met ongekende mogelijkheden. Tevens kunnen “normale” bureautelefoons, headsets, draagbare- en zelfs mobiele telefoons worden gekoppeld aan het 3CX systeem.

Belgroepen, keuzemenu’s, dag- en nachtstand, automatische gespreksopname, adresboek, faxkoppeling, aanwezigheidsoverzicht en vele andere functies zijn standaard onderdeel van 3CX. De mogelijkheden van 3CX zijn vrijwel eindeloos en al deze functies worden zonder extra kosten meegeleverd.

Vertrouwde netwerken, vertrouwde service
Altijd afgestemd op uw verbruik en wensen

Keuzevrijheid, optimale beveiliging van al uw (bedrijfs)gegevens, goede bereikbaarheid en vooral; één vast aanspreekpunt met de persoonlijke aandacht die u van ons gewend bent. Omdat we provider-onafhankelijk opereren kunnen we u altijd een aanbieding doen die het best bij uw verbruik en wensen past.

Altijd afgestemd op uw verbruik en wensen