skip to Main Content

"Een klant maken van iedere bezoeker, dát is wat een goede website doet."

"Een klant maken van iedere bezoeker, dát is wat een goede website doet."

Internet is de primaire bron geworden voor informatie uitwisseling en communicatie. Een eerste kennismaking met uw bedrijf of vereniging loopt veelal via uw website. Wij ontwerpen resultaatgerichte websites. Websites waarmee u uw doel bereikt en waar u trots op bent. Responsive, zodat ze op ieder apparaat bekeken kunnen worden. We denken met u mee en gaan samen voor het beste resultaat.

Geen website is hetzelfde. Soms is het alleen een online presentatie, vaak is het meer. Daarom gaan we eerst vrijblijvend om de tafel om de uitgangspunten te bepalen. Hierna werken we het project met de juiste technieken en functionaliteiten uit. We zorgen ervoor dat uw website de juiste uitstraling heeft en de juiste informatie bevat, zodat uw website weet te overtuigen en bezoekers uw klanten worden!

Opensource platform
Veel gratis modules met functionaliteiten

De websites worden op een opensource framework gebouwd. Deze frameworks zijn wereldwijd de meest gebruikte platformen voor website ontwikkeling. Het voordeel hiervan is o.a. dat er heel veel gratis modules met functionaliteiten beschikbaar zijn welke we snel voor je kunnen installeren. Aan de hand van uw wensen adviseren we welk platform voor u de beste oplossing is!

Veel gratis modules met functionaliteiten
Uw website op elk apparaat goed zichtbaar
Responsive design
Uw website op elk apparaat goed zichtbaar

Bekijken bezoekers uw website via een pc, tablet of smartphone? Ziet het er dan goed uit en wordt alle informatie wel overzichtelijk getoond? In deze tijd, waarin meer mensen een smartphone of tablet bezitten dan een gewone computer, is dat namelijk een must! Daarom ontwikkelen we onze websites standaard met een responsive design.

Content optimalisatie
Goede vindbaarheid, meer bezoekers én omzet

Goede webteksten zorgen voor een goede Google vindbaarheid, meer bezoekers én omzet. Schrijven voor het web is echter een vak apart. Standaard verzorgt u uw webteksten zelf. Maar wij werken ook samen met professionele web tekstschrijvers. Ze kunnen bij het project aansluiten en verzorgen dan geoptimaliseerde en converterende content voor uw website.

Goede vindbaarheid, meer bezoekers én omzet
Portfolio
Bekijk een aantal van onze creaties
ilexkoning.nl
Huisstijl, logo en website
Ilex Koning

Tuinplantenkwekerij Buxuskoning heeft ambitieuze verkoopplannen en zette daarop een nieuwe strategie uit, de verkoop van de buxusvervanger genaamd ‘ilex’. Daar hoorde ook een nieuw logo, nieuwe huisstijl en website bij; Beuningen IT werd de eer gegund deze te realiseren.

Huisstijl, logo en website
Minitractorbanden

Minitractorbanden.nl is een onderdeel van Handelsonderneming Hobbytractor. Vanwege de grote vraag naar onderdelen en specifiek de vraag naar velgen, banden en aanverwanten is men begonnen met Minitractorbanden.nl. Wij hebben het logo, de huistijl en de webshop met iDEAL-integratie en koppelingen met de verzender (PostNL) ontwikkeld.

Ontwikkeling Minitractorbanden.nl
Ontwikkeling auto-boekhorst.nl
Website ontwikkeling
Auto Boekhorst

Auto Boekhorst heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het onderhoud, reparatie en de verkoop van Mercedes-Benz. U kunt bij hen terecht voor onderhoud en reparaties van personenauto’s en lichte bedrijfswagens maar natuurlijk ook voor de APK. Wij hebben de website ontwikkeld.

Website ontwikkeling
DentRent

DentRent Mobile Dental Clinics is gespecialiseerd in verhuur van tijdelijke huisvesting voor tandarts- en orthodontiepraktijken. Wij hebben de eer gekregen om hiervoor een nieuwe website te maken, daar de oude website oud en achterhaald was.

Ontwikkeling dentrent.nl