skip to Main Content

"Voor organisaties die effectiever willen werken dan de concurrentie."

"Voor organisaties die effectiever willen werken dan de concurrentie."

Werken in de cloud is interessant voor bedrijven die zoeken naar duidelijkheid, veiligheid en flexibiliteit. Deze drie zaken staan centraal in alles wat we doen. Cloud moet uw bedrijf verder helpen en geen doel op zich zijn. Dus, een stabiele en veilige cloud-oplossing leveren is de basis. Maar het verschil maken we met onze visie op maximale flexibiliteit en onze ambitie om duidelijk te zijn over cloud.

Wanneer u op zoek gaat naar een geschikte cloud-oplossing loopt u al snel tegen een overvloed aan termen en afkortingen aan. IaaS, PaaS, SaaS, Shared, Multi-tenant, redundant en ga zo maar door. Onoverzichtelijk en onnodig ingewikkeld! Hoe het bij ons werkt? Heel simpel. U logt in via een beveiligde verbinding welke u rechtstreeks bij uw eigen bureaublad brengt. Waar u ook bent, wanneer u maar wilt.

Werken in de cloud
Geen onverwachte kosten en investeringen meer

Het grote voordeel van ‘werken in de cloud’ is dat u geen onwachte kosten meer heeft, u betaald maandelijks een vast bedrag per werkplek. Daarnaast hoeft u geen investeringen meer te doen op het gebied van netwerkapparatuur, servers of computers.

Het andere grote voordeel van werken in de cloud is de onafhankelijkheid. Het maakt namelijk niet uit waar u bent of op welk tijdstip u wilt werken. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar bij uw eigen bureaublad!

Geen onverwachte kosten en investeringen meer
Wij garanderen een 100% veilige omgeving
Beveiliging en veiligheid
Wij garanderen een 100% veilige omgeving

Uw eigen bureaublad draait op de meest moderne en veilige servers van HP welke zijn uitgerust met firewall en antivirusoplossingen van ESET. Onze servers worden 24 uur per dag in de gaten gehouden en elke dag geback-upt naar verschillende datacentra. Daarnaast gaat de verbinding vanaf uw apparaat via het veilige HTTPS-protocol en indien gewenst via 2FA (twee factor authenticatie), super veilig en beveiligd dus!

Snelheid en effectiviteit
Bijna net zo snel als een raket

Omdat onze servers voorzien zijn van SSD’s en de nieuwste Intel processoren zijn wachttijden niet aan de orde. U krijgt altijd voldoende capaciteit toegewezen aan uw bureaublad. Daarnaast zijn de servers voorzien van een razendsnelle glasvezelverbinding. Het geheel is bijna net zo snel als een raket!

Bijna net zo snel als een raket