skip to Main Content

Ik wil een webshop, kunnen jullie helpen?

Je wilt je eigen online winkel beginnen of je bestaande winkel uitbreiden. De vraag is, waar ga je beginnen? Ga je in zee met één van de vele ‘shop providers’ die naast de vaste maandelijkse kosten ook weinig flexibiliteit en uitbreiding kennen (om over maatwerk maar niet te spreken) of ga je voor een eigen webshop die volledig aan je wensen voldoet, schaalbaar en makkelijk in gebruik is?

De bovenstaande vraag werd ook door één van onze klanten gesteld. Vanwege de diversiteit en grote hoeveelheid complexe producten en producteigenschappen is gekozen om de webshop door ons te laten ontwikkelen zodat men niet in de knoei komt met toekomstige wensen en/of aanpassingen. Naast de ontwikkeling van de webshop (WordPress in combinatie met WooCommerce, diverse plug-ins en maatwerk oplossingen) verzorgen we ook het achterliggende gedeelte zoals het afhandelingen van betalingen via iDEAL en de webhosting (en domeinregistratie) zodat het geheel snel en efficiënt draait met een up-time van 99,95%. De klant heeft op deze manier maar één aanspreekpunt voor alles wat met de webshop te maken heeft, wel zo fijn, zeker wanneer je weinig affiniteit met computers of het internet hebt.

Deze webshop kwam tot stand na een eerste gesprek met de klant onder het genot van een goede bak koffie. Want daar begint het allemaal mee. Koffie. Er zijn trouwens al genoeg webshops die koffie verkopen, dus wanneer je wat via een door ons ontwikkelde webshop wilt verkopen, kom dan met een ander product! ?